Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#مهاجرت
#آرایشگر مرد
#مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام راحت ترین راه مهاجرت برای کسی که ۲۳سالشه کاردانی داره خدمت رفته چیه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

با و و عذر میخوام من در مورد ترجمه رسمی مدارک دارم برای بحث نامه شرح وظایف من یک نامه موسوم به شناسنامه شغل با سربرگ محل کارم داشتم از قبل که همه جزئیات لازم در مورد سمت بنده توش نوشته شده ولی امضای روسای مربوطه به صورت کپی هست و اصل امضای اون افراد و مهر شرکت را نداره دارالترجمه میگه به خاطر همین مساله نمیتونم ترجمه رسمی این سند را انجام بدم و صرفا ترجمه بدون مهر مترجم رسمی میتونم ضمنا شرکت هم متاسفانه تحت هیچ عنوان با بنده همکاری نکرد که اون سند را امضا کنند یا مهر بزنند خواستم بپرسم چه راهی ر
2021-09-21 07:27:00 #Toronto

بر بنده میخوام برای ساسکاچوان درخواست بدم امتیاز رو چک کردم ۶۵ است مهندس مکانیک هستم و شغلم جزو گروه in-demand هست میخوام بدونم آیاشخصی چک لیست مدارک رو داره ؟ و اگه راجع به مراحل اپلای تجربه ای هست راهنمایی بشم ممنون
2021-08-29 13:30:00 #Toronto

من در شرکتی حدود ۱۱سال سابقه کار به صورت نوبتکار(شیفت) دارم.امور اداری شرکت تحت هیچ شرایطی راضی نشد که در نامه سابقه کارم عبارت تمام وقت یا میانگین ساعت هفتگی را قید کنه.سوالم این هست که گذاشتن پرینت ورود و خروج من در شرکت که توش جزئیات ورود و خروجم و نیز مجموع ساعت کاری در یک ماه مثلا برای ۳۱ روز مردادماه را نوشته با مهر و امضای شرکت،برای اثبات تمام وقت بودن اوکی هست؟ در همین مرداد ماه مثلا جمع کارکرد من۱۳۵ ساعت و جمع اضافه کار من ۱۰۵ ساعت هست.
2021-09-17 07:57:00 #Toronto